Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De vriendelijke telefoniste

Zoek jij werk als telefoniste? Links op deze pagina vind je onze beschikbare telefoniste vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als telefoniste te wachten staat! 

Een telefoniste is degene die de binnenkomende telefoontjes beantwoordt – waartoe ook terechte en onterechte klachten kunnen behoren! – boodschappen aanneemt en desgewenst de beller doorverbindt met de juiste persoon. De telefonist of telefoniste is daarom goed op de hoogte van het bedrijf en de interne communicatielijnen en weet precies waarvoor, wanneer en naar wie ze een beller kan doorverbinden. Een klantvriendelijke instelling, goede communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem zijn belangrijke eigenschappen van de telefoniste.

Waar kun jij als telefoniste terecht?

Vooral bij grotere (productie)bedrijven en op werkplekken waar medewerkers zelf geen telefoon op kunnen nemen als zij aan het werk zijn – denk bijvoorbeeld aan leerkrachten, medewerkers of specialisten in een zorginstelling – werken vaak telefonistes. Bij sommige bedrijven en instellingen combineert de telefonist(e) zijn of haar werk met andere taken, bijvoorbeeld baliewerkzaamheden, agendabeheer of andere administratieve werkzaamheden. Ons uitzendbureau heeft als oudste in de regio Leiden en Lisse veel uiteenlopende contacten en kan jou precies vertellen wat jouw taken als telefoniste bij een bepaald bedrijf zullen zijn.

Jouw kwaliteiten als telefoniste op de juiste plek

Heb je een leuke vacature gezien of zoek je net wat anders? Je kunt altijd bij ons langskomen om te praten over jouw wensen en mogelijkheden. Fulltime of parttime telefoniste, een kortdurend contract of juist voor langere tijd, met wel of geen andere werkzaamheden, bij De Koning helpen we jou graag aan een passende werkplek.

Schrijf je in voor telefoniste vacatures!

Niet de telefoniste vacture gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning Uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we een passende vacature op telefoniste vlak voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken