Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De Koning Uitzendbureau

Met vestigingen in Leiden en Lisse is De Koning uitzendbureau in de regio Leiden en de Bollenstreek dé specialist in kantoorfuncties: secretarieel, administratief, financieel en commercieel werk op elk niveau.
Al sinds 1959 bemiddelen wij mensen voor vaste en tijdelijke functies, fulltime of parttime. Met succes mogen wij wel zeggen. Wij zijn een van de langst gevestigde uitzendbureaus in Nederland en een begrip in de regio. Zoiets bereik je alleen maar als je interesse in mensen hebt.

Ik zoek een baan
Dan ben je bij Koning uitzendbureau aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in kantoorbanen in de randstad. Wij hebben vacatures op ieder niveau op het gebied van secretarieel, commercieel, hr,  administratief en financieel werk. Vaste of tijdelijke banen, fulltime of parttime! Klik hier voor al onze actuele banen.

Wij hebben banen in de volgende vakgebieden: secretarieeladministratieffinancieelcommercieelHRbijbanen of magazijn / productie!

Ik zoek kantoorpersoneel 

Juist opzoek naar nieuwe medewerkers? In de regio Leiden en de Bollenstreek is De Koning uitzendbureau dé specialist in kantoorpersoneel op elk niveau. Op basis van flexibele contractvormen (uitzenden en payrolling) of door werving & selectie waarbij je zelf direct een dienstverband aangaat met de nieuwe medewerker. Wij zijn het langst gevestigde uitzendbureau in Nederland, sinds 1959 bemiddelen wij mensen voor vaste en tijdelijke functies. Door onze uitstekende kennis van de lokale markt kennen wij veel bedrijven en werkzoekenden in de regio.

Meer weten over de mogelijkheden of direct een vacature aanmelden? Neem dan contact met ons op!

IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL CONTACT