Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Vacatures Commercieel medewerker

 

Online inschrijven


 

De gedreven commercieel medewerker

Wil jij werken als commercieel medewerker? Links op deze pagina vind je onze beschikbare commerciële vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als commercieel medewerker te wachten staat!

De commercieel medewerker in de binnendienst heeft een ondersteunende rol voor de verkoop- of salesmedewerkers binnen een bedrijf, hij of zij verzorgt de salessupport. De werkzaamheden kunnen heel divers zijn, zoals het werven van klanten – zowel telefonisch als per e-mail –, het opsturen van documentatie, het uitwerken van offertes en facturen, het voorraadbeheer en het opstellen en bijhouden van klantdossiers. Een pro-actieve houding waarbij de commercieel medewerker zelf mogelijkheden ziet of creëert en daar vervolgens ook iets mee doet, wordt door de meeste werkgevers erg gewaardeerd.

Welke vacatures commercieel medewerker kom je bij ons tegen?

Al vanaf 1959 is De Koning actief als uitzendbureau in de regio Leiden. Wij zijn in al die jaren uitgegroeid tot dé specialist in administratieve banen op elk niveau, binnen elke sector. Je kunt als commercieel administratief medewerker binnendienst bijvoorbeeld bij technische bedrijven of productiebedrijven aan de slag. Voor een aantal van onze internationaal actieve opdrachtgevers is het van belang dat je naast het Nederlands nog een vreemde taal beheerst, zoals Frans, Duits of Engels.

Een uitdagende functie als commercieel administratief medewerker

Als jij zo gedreven bent iets te maken van een uitdagende baan in de functie van commercieel medewerker, schrijf je dan vandaag nog in en kom voor een uitgebreide intake langs op ons kantoor in Leiden, Hoofddorp of Lisse. De functies kunnen zowel parttime als fulltime zijn en voor kortdurende of langdurende opdrachten. Je kunt ons ook volgen op facebook en twitter.

Laatst bekeken