Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Detacheren

Flexibele arbeid voor langere tijd

U weet dat u voor een bepaalde periode extra capaciteit nodig heeft. Wilt u er zeker van zijn dat de geworven medewerker gedurende die periode bij uw organisatie blijft werken? Met een detacheringscontract van De Koning uitzendbureau kunt u gekwalificeerd personeel voor een overeengekomen tijd aan uw bedrijf binden zonder dat u op papier werkgever wordt. Het geeft u en de kandidaat een stuk meer zekerheid. U betaalt alleen de gewerkte uren, bij vakantie en arbeidsongeschiktheid van uw ingehuurde personeel hoeft u niet door te betalen.

Wij zoeken gekwalificeerd personeel

Nadat wij uw eisen besproken hebben zoeken wij kandidaten die passen bij uw bedrijf. Wij winnen referenties in en stellen u de kandidaten voor, u kiest met wie u een sollicitatiegesprek wilt voeren. Nadat de keuze is gemaakt wordt de arbeidskracht bij uw bedrijf tewerkgesteld, het detacheringscontract, de dossiervorming en salarisuitbetaling verzorgen wij.

Meer flexibiliteit nodig of juist vast personeel?

Naast detacheren is het ook mogelijk om op basis van uitzenden opdrachten bij ons uit te zetten of op basis van werving en selectie. Uitzenden geeft veel meer flexibiliteit. Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaat die vervolgens bij u in dienst treedt.

Uitbesteding personeel & salarisadministratie

Heeft u zelf personeel gevonden maar geen zin in contractuele verplichtingen en het doen van salarisadministratie? Dan heeft u bij De Koning de mogelijkheid tot payrolling, voor vast personeel of tijdelijk personeel.

VACATURE AANMELDEN BROCHURE AANVRAGEN CONTACT