Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De nauwkeurige financieel medewerker

Zoek jij werk als medewerker op een financiële administratie? Links op deze pagina vind je onze beschikbare financieel administratief medewerker vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als financieel administratief medewerker te wachten staat!

De taken van de financieel administratief medewerker kunnen heel divers zijn – vooral als hij of zij binnen een klein bedrijf werkt – maar ook heel routinematig met een afgeschermd takenpakket zoals het coderen, controleren en boeken van facturen. Bij het ene bedrijf verzorgt de financieel medewerker de volledige financiële administratie, in een ander geval ondersteunt hij de boekhouder of hoofdadministrateur bij diens werkzaamheden. Maar wat de werkzaamheden ook zijn, een financieel medewerker moet een goed cijfermatig inzicht hebben en heel nauwkeurig en geconcentreerd met speciale computersoftware kunnen werken.  

Waar kun je werken als financieel medewerker?

Als financieel administratief medewerker werk je op de financiële administratie van een bedrijf of organisatie. Dat kan bijvoorbeeld een scholengemeenschap zijn, maar ook een advocatenbureau of een groot internationaal opererend bedrijf. De Koning uitzendbureau detacheert al meer dan 57 jaar in de regio Leiden bij overheidsinstellingen en andere organisaties en bedrijven. Door de band die wij met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd, kunnen wij jou voor het vervullen van vacatures voorstellen bij de bedrijven die het beste passen bij jouw mogelijkheden en ambities.

Inschrijven als financieel medewerker

Zie je een leuke vacature als financieel medewerker waarvan je vindt dat die jou op het lijf geschreven is, met de voor jou juiste werkzaamheden, het juiste aantal uren en de juiste voorwaarden? Schrijf je dan snel in of kom langs  bij ons uitzendbureau in Leiden, Lisse of Hoofddorp voor een persoonlijk intakegesprek waarbij we alle mogelijkheden samen doornemen. Je kunt ons ook volgen op facebook en twitter.

Laatst bekeken