Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Beoordelingen

Werkgevers

Richard den Haring, Zorgtalent: “Twee medewerkers van De Koning Uitzendbureau namen ruim een jaar geleden contact met ons op. Zij gaven aan dat ze graag iets voor ons wilde betekenen. En dat terwijl de zorgsector niet hun specialisme is. Toch levert De Koning ons nu dagelijks geschikte zorgverleners. En daarbij loopt de communicatie vlot, gezellig en wat mij betreft volledig naar wens!”

Barbara: "Thank you very much for your prompt availability and supportive approach through out the whole process! I need this kind of partners to operate comfortably and safely".

fakko witvoetFakko Witvoet, IBB Kondor: “In het verleden ben ik via de koning aan de slag gegaan als hoofd administratie. Zo heb ik de koning leren kennen als "werkgever". Nu mag ik de klant spelen en als wij voor ons bedrijf een receptionist(e) of administratief medewerk(st)er nodig hebben dan bel ik de Koning. Ik krijg dan snel geschikte cv's waar ik mee verder kan. In de loop der jaren heb ik de Koning dan ook als een betrouwbare partij leren kennen waarmee het prettig zakendoen is, zowel als uitzendkracht en als opdrachtgever!”

Werknemers

Evelyne: "De intake bij de Koning heb ik als zeer prettig ervaren. Dankzij hen ben ik alweer bijna een jaar werkzaam bij een snelgroeiend internationaal bedrijf in de Bollenstreek. Ik kan altijd met vragen bij de Koning terecht. Ze geven snel antwoord en perfect advies!"

Lieke: Koning te rijk!

"Het jaar 2013 begon voor mij goed. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging voor mijn carrière en mijn oog viel (terwijl ik op weg was naar het viskraam op de zaterdagmarkt in Leiden) op een interessante vacature welke De Koning uitzendbureau aanbood. Na een heel plezierig gesprek bij dit uitzendbureau, waar men goed met mij meedacht, werd ik uitgenodigd voor een interview bij een uitgeverij. Ik ben inmiddels begonnen met mijn nieuwe job en hoe kan het ook anders, ik voel me nu Koning te rijk!"

 

Judith Eilander

Judith: “Een heldere aanpak, professioneel, persoonlijk en toegankelijk. Kort na mijn inschrijving is een goede match gemaakt met mijn huidige werkgever, die mij inmiddels een contract heeft aangeboden.”

Silvana: "Mijn ervaringen zijn alleen maar positief te noemen! De meiden van De Koning zijn professioneel en staan ook altijd voor me klaar als ik om advies vraag over een werksituatie. Voor mij hebben ze een fantastische baan gevonden waar ik heel erg blij mee ben en die heel goed bij me past. Kortom niets dan lof!"

Annelies: “Momenteel ben ik als receptioniste werkzaam voor een bedrijf in Wassenaar. Wetenschappers van over de hele wereld verrichten gedurende één of een half jaar onderzoek en mijn taak is hen met raad en daad bij te staan. Dit varieert van het regelen van taxi’s tot het vinden van een arts. Het is een zeer inspirerende omgeving. Een paar jaar geleden heb ik hier ook een poosje gewerkt en ik vind het heel leuk dat De Koning Uitzendbureau mij weer heeft benaderd voor deze functie.”

Marit: “Een baan vinden in tijden van crisis met een talenstudie op zak is geen gemakkelijke klus. Via De Koning Uitzendbureau kon ik gelukkig al snel aan de slag bij de administratie van een ziekenhuis. Het begon met een contract van 16 uur tot 1-8-2012. Inmiddels werk ik er nog steeds met veel plezier, en nu zelfs 32 uur.”

Ryan: "Friendly, welcoming and a knowledgeable team. Genuinely felt more than just another number, unlike with other agency's. Always had time for me and successfully found and organised a position for me from start to end. Now full time employed and very happy. THANK YOU De Koning."

Clark Vos: "Een gezellig en hardwerkend team dat er altijd voor zorgt dat je veel wordt ingepland. Naast de goede zakelijke prestaties is er altijd ruimte voor een goed gesprek. De werkzaamheden voor De Koning Uitzendbureau bij Zorgtalent zijn perfect te combineren met een studie".