Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Werving & Selectie

Op zoek naar vast personeel? Maar geen tijd voor de verwerking van alle reacties op een personeelsadvertentie? Indien u de kandidaat wel direct zelf in vaste dienst wilt nemen dan nemen wij voor u de werving en selectie graag uit handen.

Wij zoeken de perfecte kandidaten voor u

Wij maken de sollicitatieprocedure een stuk makkelijker voor u. Op basis van de met ons afgestemde functieprofiel en bijbehorende eisen beginnen wij aan de werving en selectie. Door de korte lijnen is uw betrokkenheid bij de werving groot.

Naast opleiding, werkervaring en vaardigheden van de kandidaat bespreken wij ook hun wensen, ambities en de motivatie. Ook winnen wij referenties in bij vorige werkgevers, hierdoor krijgen we een compleet beeld van de kandidaat. Na deze selectieprocedure voert u alleen sollicitatiegesprekken met kandidaten die voldoen aan het functieprofiel van de vacature.

No cure, no pay!

De werving en selectie fee betaalt u pas op het moment dat de kandidaat bij u aangenomen wordt: De Koning uitzendbureau werkt op no cure no pay basis.

Liever een flexibel personeelsbestand?

Wilt u wel gebruikmaken van een langere proefperiode dan is het ook mogelijk om een werknemer eerst te laten starten op uitzendbasis of op basis van detachering en aansluitend in vaste dienst te nemen. Heeft u gedurende het sollicitatietraject toch zelf een kandidaat gevonden dan is payrolling ook altijd mogelijk.

VACATURE AANMELDEN BROCHURE AANVRAGEN CONTACT