Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Wat kan De Koning voor je betekenen?

De Koning uitzendbureau is dé specialist in kantoorfuncties in de randstad. Wij hebben banen op ieder niveau op het gebied van secretarieel, commercieel, administratief en financieel werk. Daarnaast bemiddelen wij ook voor native speakers en multilingual staff. Vaste of tijdelijke functies, fulltime of parttime op basis van uitzenden, werving & selectie, detachering of payrolling. Sinds de oprichting van De Koning uitzendbureau in 1959 bemiddelen wij werkzoekenden en zijn daarmee een van de langst gevestigde uitzendbureaus in Nederland én een begrip in de regio Leiden.

Wij werken voor multinationals, voor kleine en grote bedrijven, universiteiten, gemeenten, ziekenhuizen en musea, voor notaris- en advocatenkantoren, voor overheid en semi-overheid. Wij zijn geïnteresseerd naar wat onze kandidaten motiveert en beweegt. Als specialist in kantoorfuncties kennen wij sinds jaar en dag in deze functies de behoeften van onze opdrachtgever en zo kunnen wij goed inschatten of jij als kandidaat tevreden zult zijn met een functie. Het is de interesse die ervoor zorgt dat wij de juiste mensen bij elkaar brengen en zo jou eventueel ook aan een andere baan kunnen helpen.
Wil je eens ervaren wat wij voor je kunnen betekenen vul dan de gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen of langskomen bij ons in de vestiging.

ONLINE INSCHRIJVEN CONTACT VACATURES ZOEKEN