Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Kwaliteit

Werken met een betrouwbare partner

De Koning uitzendbureau beschikt over alle benodigde  certificaten en heeft al meer dan 63 jaar ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche. Door te werken met een bureau dat altijd aan alle eisen voldoet kunt u de inlenersaansprakelijkheid tot een minimum beperken.

ABU - lidmaatschap

De Koning uitzendbureau is sinds jaar en dag lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Om lid te kunnen zijn wordt er twee maal per jaar een screening uitgevoerd door de Normec/VRO. De screening is gericht op o.a. juist hanteren van de CAO, correcte dossiervorming en de diverse betalingen en afdrachten. Hierdoor wordt de kwaliteit constant gewaarborgd.

SNA / NEN 4400-1

De Koning uitzendbureau aangesloten bij de SNA (Stichting Normering Arbeid) en is NEN 4400-1 gecertificeerd. Op de website van de SNA wordt de lijst met alle financieel betrouwbare ondernemingen dagelijks ververst. U kunt daar onze verklaring van goed betalingsgedrag downloaden.

Branchediploma

Er komt veel kijken bij de bemiddeling van personeel. Onze medewerkers volgen dan ook een opleiding om alle kennis van wet- en regelgeving te leren. Daarnaast leren zij alles over de arbeidsmarkt en het begeleiden van personeel. De opleiding wordt afgesloten met een examen. 

Kamer van Koophandel

De Koning uitzendbureau staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leiden onder nummer 28060480.