Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De betrouwbare secretaresse

Zoek jij werk als secretaresse? Links op deze pagina vind je onze beschikbare secretaresse vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als secretaresse te wachten staat!

Er bestaan secretaresses met elk hun eigen specialiteit, van juridisch secretaresse en medisch secretaresse tot directiesecretaresse en afdelingssecretaresse. Een secretaresse wordt ook wel eens managementassistent genoemd en in andere gevallen office manager. Die laatste term wordt vooral gebruikt als de secretaresse naast haar uitvoerende werkzaamheden ook leiding geeft aan het secretariaat. De meest voorkomende werkzaamheden van de secretaresse zijn agendabeheer, het beleggen van vergaderingen, afhandelen van de correspondentie, archiveren, notuleren en het ontvangen van gasten. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn sleutelbegrippen voor een secretaresse.

De juiste secretaresse bij de juiste baas

Zoals je bazen hebt in soorten en maten, heb je ook secretaresses in soorten en maten. De één vindt het prettig om het uitvoerende werk te doen dat de baas haar opdraagt, de ander vindt het juist heerlijk om – tot op zekere hoogte – de vrije hand te krijgen. De Koning uitzendbureau is het langst bestaande uitzendbureau in de regio Leiden en de Bollenstreek en we weten na al die jaren wel wat een directeur of een bedrijf zoekt in een secretaresse. Als wij vinden dat jij de juiste capaciteiten en de juiste instelling hebt voor een bepaalde werkplek, stellen wij je graag voor aan je nieuwe baas.

Vacatures secretaresse

Ben je op zoek naar een baan als secretaresse, kom dan eens langs op ons kantoor voor een intake. Wij hebben vacatures voor parttime en fulltime secretaresses in diverse branches. 

Schrijf je in voor secretaresse vacatures!

Niet de secretaresse vacature gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we een passende vacature op secretaresse vlak voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken