Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Uitzendbureau Leiden

Uitzendbureau Leiden

Zoek jij een baan in de regio’s Leiden, Den Haag of de Bollenstreek? De Koning uitzendbureau in Leiden heeft een passende baan voor jou.

Op zoek naar een baan?

Loop gerust eens binnen voor een secretariële vacature. Ook voor administratieve, financiële of commerciële vacatures ben je bij ons uitzendbureau in Leiden aan het juiste adres. Bij De Koning uitzendbureau Leiden kun je terecht voor  fulltime banen en parttime banen in de regio Leiden en Den Haag.

Wil jij gelijk aan de slag kijk dan bij de actuele vacatures. Als er iets voor jou bij zit kun je direct via de website reageren. Natuurlijk kun je altijd binnenlopen bij ons uitzendbureau Leiden.

Op zoek naar een medewerker?

Wij bieden verschillende vormen van flexibel arbeid: uitzenden, detaching, payrolling en werving en selectie. De Koning uitzendbureau heeft al 54 jaar ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche. Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd een afspraak maken bij ons uitzendbureau in Leiden.

Bereikbaarheid

Het pand van De Koning is gelegen in het centrum van Leiden (hoek Breestraat / Kort Rapenburg).

  • Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren op het parkeerterrein Haagweg in het centrum van Leiden. Daar vandaan is het ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf het parkeerterrein gaan er echter ook regelmatig gratis busjes die je op verzoek voor de deur kunnen afzetten. Op straat parkeren is alleen nog mogelijk wanneer je daarvoor een dagkaart koopt
  • Als je met de trein komt, is het ongeveer 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station richting centrum.
  • Klik op de kaart aan de linkerkant voor een routebeschrijving.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor vacatures:
Vacatures in Leiden
Vacatures in Katwijk
Vacatures in Leiderdorp
Vacatures in Zoeterwoude
Vacatures in Bollenstreek