Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De oplettende medewerker personeelszaken

Zoek jij werk als medewerker personeelszaken? Links op deze pagina vind je onze beschikbare personeelszaken vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als medewerker personeelszaken te wachten staat!

De medewerker personeelszaken – ook wel medewerker Human Resources genoemd – houdt zich bezig met diverse taken op het gebied van personeelsbeleid. Het opstellen van vacatures, selectie van personeel, het regelen van aanstellingscontracten en uitdiensttredingen, registratie van ziek- en betermeldingen, het aanleggen en beheer van personeelsdossiers zijn voorbeelden van de werkzaamheden van de medewerker personeelszaken. Daarnaast is de medewerker personeelszaken de vraagbaak op het gebied van verlofdagen, secundaire arbeidsvoorwaarden en alle andere wettelijke en bedrijfseigen regelingen voor het personeel. 

Ga jij als medewerker personeelszaken met ons samenwerken?

Wij hebben regelmatig een vacature voor een medewerker personeelszaken. Dat kan bij een groot of klein bedrijf zijn, een zorg- of onderwijsinstelling, gemeentelijk instantie of een commerciële organisatie.

Als medewerker personeelszaken onderhoud je vaak ook contacten met detacherings- en uitzendbureaus. Het zou dus heel goed kunnen dat we op een dag opnieuw zaken met je doen, maar dan met jou aan de andere kant van de tafel. Als oudste uitzendbureau van Leiden – en zelfs als een van de oudste uitzendbureaus van heel Nederland! – is De Koning uitzendbureau een vaste gesprekspartner bij heel veel bedrijven in Leiden en de bollenstreek.

De juiste achtergrond voor een vacature medewerker personeelszaken?

Heb jij een afgeronde opleiding waarmee je medewerker HR of personeelszaken kunt worden, schrijf je dan snel bij ons in. Tijdens een uitgebreide intake nemen wij jouw vaardigheden en mogelijkheden door, evenals jouw wensen ten aanzien van deze interessante job. Je kunt ons ook volgen op facebook en twitter.

Laatst bekeken