Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De veelzijdige administratief medewerker

Zoek jij werk als administratief medewerker? Links op deze pagina vind je onze beschikbare administratieve vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als administratief medewerker te wachten staat!

Het werkterrein van de administratief medewerker is breed en diep. Grofweg zijn er drie deeltaken te onderscheiden, namelijk: secretarieel medewerker of secretaresse, receptionist of telefonist en bedrijfsadministratief medewerker. Je werkzaamheden hangen af van het soort bedrijf of type instelling waar je voor werkt, maar ook van de grootte van de afdeling. Werk je in het ene geval binnen een team met enkele gespecificeerde taken – bijvoorbeeld financieel of juist commercieel medewerker binnendienst – ergens anders ben je een echte duizendpoot en werk je zelfstandig.

Elke administratief medewerker op de juiste plek

Als oudste uitzendbureau in de regio bemiddelen wij al heel wat jaren voor grote en kleine bedrijven. We weten dan ook precies wat er door een bepaald bedrijf van jou als administratief medewerker verwacht wordt en stellen je alleen voor als we menen dat jij die functie met plezier en kundigheid zult vervullen. Als jij helemaal in je element bent op een plek waar je jouw cijfermatige inzichten als financieel administratief medewerker kunt laten zien, zetten we je niet in op een plek waar je voornamelijk bezoekers ontvangt en de agenda beheert.

Diverse dienstverbanden administratief medewerker
Wij hebben vacatures administratief medewerker in de regio Leiden en Lisse. Graag bespreken wij persoonlijk met jou de mogelijkheden en werken toe naar de plek die het beste bij je past. Parttime of fulltime, tijdelijk of met zicht op een vast contract.

Schrijf je in voor administratief medewerker vacatures!
Niet de administratieve vacature gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning Uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we een passende vacature op administratief vlak voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken