Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Personeel nodig?

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers maar niet naar de bijbehorende rompslomp. De Koning uitzendbureau is sinds 1959 gespecialiseerd op het gebied van kantoorpersoneel en levert u medewerkers voor vaste en tijdelijke vacatures.

Wij leveren personeel voor uw vacature!

Vanuit onze uitzendbureaus in Leiden en Lisse kunnen wij u veel werk uit handen nemen. U weet over welke kwaliteiten uw personeel moet beschikken, wij zoeken de kandidaat die het best past bij uw bedrijf en uw eisen. Dit doen wij op basis van flexibele contractvormen zoals uitzenden of detachering, voor tijdelijke en vaste vacatures, fulltime of parttime banen. Op basis van werving & selectie gaat u zelf direct een dienstverband aan met de kandidaat. Als wij optreden als uitzendbureau of als detacheringbureau nemen wij u ook de salarisadministratie uithanden. Heeft u zelf een nieuwe collega / medewerker gevonden dan is payrolling een optie voor u. U behoudt de flexibiliteit en u heeft geen salarisadministratie.

De specialist voor kantoorpersoneel

De Koning uitzendbureau is toonaangevend op het gebied van office vacatures en medewerkers; secretariële vacatures, administratieve vacatures, financiële vacatures, personeel / HRM vacatures en commerciële vacatures. Heeft u een (kantoor)functie te vervullen? Wij stellen onze jarenlange ervaring graag ter beschikking om een totaaloplossing voor uw personeelsbezetting te vinden.

Payrolling

Heeft u zelf personeel gevonden, maar wilt u niet de arbeidsrechtelijke risico's lopen, of gewoon het gemak van de uitbesteding van alle administratieve zaken rondom een (tijdelijke) aanstelling? Wij verzorgen voor diverse bedrijven de salarissen en administratieve zaken rondom een aanstelling. Dit tegen scherpe tarieven.

VACATURE AANMELDEN BROCHURE AANVRAGEN CONTACT