Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De representatieve receptioniste

Zoek jij werk als receptionist? Links op deze pagina vind je onze beschikbare receptioniste vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als receptioniste te wachten staat!

De receptionist of receptioniste wordt wel het visitekaartje van een bedrijf genoemd en heeft dus een representatieve functie. Zij of hij is het eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekers, zowel aan de telefoon als aan de balie. Net als een telefoniste kent de receptioniste het bedrijf en de medewerkers goed en kan algemene vragen beantwoorden, de klant of gast eventueel verder verwijzen naar de juiste persoon of andere acties ondernemen. Vaak heeft een receptioniste ook nog bepaalde administratieve taken, zoals bijvoorbeeld agendabeheer en het registreren van bezoekers. Voor de receptionist(e) zijn goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling erg belangrijk.

Waar hebben we vacatures voor receptionistes?

De Koning uitzendbureau bestaat al sinds 1959 en kent vrijwel alle bedrijven in de regio Leiden, Lisse en de Bollenstreek. Als receptioniste kun je bijvoorbeeld bij onze oudste opdrachtgever – de gemeente Leiden – terecht, in het hotelwezen, bij multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen en allerlei andere grote en kleinere kantoren. Afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en kwaliteiten en de functieomschrijving van de opdrachtgever, kunnen we jou bij heel diverse werkplekken voorstellen.

Verschillende dienstverbanden als receptionist(e) mogelijk

Bij veel bedrijven en instellingen zijn er zowel fulltime en parttime dienstverbanden mogelijk voor receptionisten. De ene keer gaat het om kortlopende vacatures, een andere keer kan er zicht zijn op een vaste aanstelling. We maken graag uitgebreid kennis met jou opdat we je bij een passende werkgever kunnen voorstellen.

Schrijf je in voor receptionste vacatures!

Niet de receptioniste vacature gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we een passende vacature op receptie vlak voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken