Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Uitzendbureau Hoofddorp

Als jij op zoek bent naar werk of personeel in de regio Hoofddorp of Schiphol, kom dan eens langs bij De Koning uitzendbureau, wij hebben wellicht een passende baan of passend personeel voor jou.

Op zoek naar een baan?

In de regio Hoofddorp hebben wij met grote regelmaat vacatures voor fulltime en parttime banen als commercieel medewerker, administratief medewerker, verkoopmedewerker en allerlei functies en betrekkingen op Schiphol. Zie je een aantrekkelijke vacature in ons overzicht, dan kun je direct via de website reageren. Langskomen op ons kantoor in Lisse kan natuurlijk ook. 

Op zoek naar een medewerker?

De Koning uitzendbureau is al sinds 1959 werkzaam als uitzendbureau, wij waren destijds een van de eerste uitzendbureaus van Nederland en het allereerste in Leiden. Sindsdien hebben wij ons werkterrein flink uitgebreid en bedienen vele bedrijven in de regio Leiden, Lisse, Hoofddorp en Schiphol. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van flexibele arbeid: uitzenden, detachering, payrolling en de werving en selectie van vaste werknemers. 

Klik op onderstaande plaatsnaam voor vacatures:
Vacatures in Leiden
Vacatures in Katwijk
Vacatures in Leiderdorp
Vacatures in Zoeterwoude
Vacatures in Bollenstreek