Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De regelende management assistent

Zoek jij werk als managementassistent? Links op deze pagina vind je onze beschikbare managementassistant vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als managementassistent te wachten staat!

De werkzaamheden van een managementassistent komen voor een deel overeen met die van directiesecretaresse, maar menig bedrijf of instelling ziet de managementassistent als een meer zelfstandige duizendpoot die ervoor zorgt dat het werk van de manager, directeur of het directieteam op rolletjes loopt. Soms ook is de managementassistant verantwoordelijk voor de coördinatie van tijdelijke projecten. De concrete taken zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de branche en de managementstijl die het bedrijf hanteert.

Onze vacatures managementassistent

Na de oprichting van De Koning uitzendbureau in 1959, was de gemeente Leiden de eerste opdrachtgever van het uitzendbureau. Nog altijd vervullen wij vacatures van diverse gemeenten, maar daar zijn vele grote en kleine ondernemingen en instellingen in Leiden en Lisse bijgekomen en wij kennen onze opdrachtgevers al vele jaren. Wij kunnen daarom vanuit onze kennis en ervaring gepaste kandidaten managementassistant voorstellen aan de opdrachtgevers. Als jij ons tijdens het intakegesprek vertelt wat jouw kernkwaliteiten zijn en welke werkzaamheden jou op het lijf geschreven zijn, kunnen wij zorgen voor een goede match.

Wat voor dienstverband zoek jij?

Heb je graag een langdurende opdracht waar jij je tanden in kunt zetten of ben jij de managementassistent die snel kan schakelen en je in korte tijd onmisbaar weet te maken?  Werk je het liefst parttime of ga je voor een fulltime baan? Laat het ons weten en wij maken er werk van!

Schrijf je in voor vacatures als management assistent!

Niet de vacature als management assistent gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we de passende vacature als management assistent voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken