Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Online inschrijven


 

De hulpvaardige secretariaatsmedewerker

Zoek jij werk als secretariaatsmedewerker? Links op deze pagina vind je onze beschikbare secretariaatsmedewerker vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als secretariaatsmedewerker te wachten staat!

De secretariaatsmedewerker of secretarieel medewerker is een belangrijke spil binnen iedere onderneming. Hij of zij zorgt er – alleen of samen met anderen – voor dat de administratie op orde is, beheert de agenda, sorteert en beantwoordt post, ontvangt klanten en neemt de telefoon op. Als secretariaatsmedewerker ben je goed op de hoogte van het reilen en zeilen van het bedrijf waar je werkt. Je kunt dan ook algemene vragen van klanten en collega’s beantwoorden. Betrouwbaarheid en hulpvaardigheid zijn sleutelbegrippen voor de secretarieel medewerker.

Waar kun je werken als secretariaatsmedewerker?

Vrijwel elke organisatie, van tandartspraktijk tot multinational, voert een administratie en je kunt dan ook op heel veel plekken terecht als secretariaatsmedewerker. Ons uitzendbureau is het oudste uitzendbureau in de regio Leiden en wij werken al sinds 1959 samen met heel veel verschillende bedrijven en instellingen in deze regio, de bollenstreek en Hoofddorp. Als wij een vacature voor secretariaatsmedewerker binnenkrijgen, weten we precies wat er verwacht wordt en als jij volgens ons in dat profiel past, stellen we jou meteen voor.

Wat voor baan zoek jij?

Bij het intakegesprek nemen we heel veel zaken met jou door. We willen weten wat jouw kwaliteiten en mogelijkheden zijn, maar ook jouw wensen nemen we serieus. Bijvoorbeeld of je fulltime of parttime wilt werken, regelmatig of onregelmatig en of je op zoek bent naar een tijdelijke functie of het liefst een langdurend contract wilt. 

Schrijf je in voor vacatures als secretariaatsmedewerker!

Niet de vacature als secretariaatsmedewerker gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning Uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we een passende vacature als secretariaatsmedewerker voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken