Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

De veelzijdige logistiek coördinator

Ben jij logistiek coördinator / verhuisplanner en op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je in bij De Koning uitzendbureau of solliciteer direct op een van de vacatures

Jij als logistiek coördinator

Als logistiek coördinator weet je alles van het plannen van transporten voor internationale verhuizingen, het regelen van de containers voor de inboedel, afstemmen met de vervoerder qua levering van de containers. Je houdt je bezig met de follow-up van de verhuizingen, contact met de expats, douane en de relocation adviseurs. Als verhuisplanner streeft naar kwaliteit en efficiëntie en houdt daarbij ook de veiligheid in het oog. 

Op zoek naar een baan als logistiek coördinator?

De Koning is een uitzendbureau met filialen in Leiden, Hoofddorp en Lisse. De Koning is in 1959 opgericht en gespecialiseerd in het bemiddelen voor logistiek medewerkers en andere administratieve functies voor vele bedrijven in de regio. Met de meeste bedrijven werken wij al vele jaren samen en wij kennen de bedrijfsstructuur en –cultuur goed. De Koning uitzendbureau kan dan ook een plek voor je zoeken waar jij met jouw capaciteiten en voorkeuren het beste tot je recht komt.

Diverse dienstverbanden logistiek coördinator

De vacatures die wij hebben kunnen parttime of fulltime zijn en met een tijdelijk contract of met vooruitzicht op een vast contract. Wij willen graag kennis met je maken en bespreken dan de verschillende mogelijkheden. Schrijf je snel in of solliciteer direct op een openstaande vacature. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Laatst bekeken