Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Uitzenden

Op zoek naar personeel? Dan bent u bij De Koning uitzendbureau aan het juiste adres! Wij zoeken voor u naar kwalitatief goed kantoorpersoneel: voltijd medewerkers, invalkrachten of personeel voor tijdelijke klussen.

Flexibiliteit, het gemak van uitzenden

Bij uitzenden geeft u ons opdracht personeel voor u te werven en te selecteren. U hoeft zelf geen personeelsadvertentie te plaatsen en ook de uitbetaling gebeurt door ons. U profiteert meteen van een langere proefperiode wanneer u iemand op uitzendbasis tewerkstelt. Voor deeltijdwerken, ziekte en wisselende opdrachten is het hebben van een flexibele schil in uw personeelsbestand ook een uitkomst.    

Wij zoeken de kandidaat

Na het afstemmen van de eisen voor uw vacature gaan wij op zoek naar kandidaten die passen bij uw organisatie en de vacature. Na een gedegen selectieprocedure, waarbij ook referenties worden ingewonnen, stellen wij alleen de geschikte kandidaten aan u voor. Wanneer er behoefte aan is kunnen er sollicitatiegesprekken met hen gevoerd worden.

Wij doen de administratie

Als de keuze is gemaakt en het nieuwe personeelslid bij u aan de slag gaat, verloopt vervolgens de dossiervorming en salarisuitbetaling via ons uitzendbureau in Leiden of ons uitzendbureau in Lisse. Hierdoor heeft u bijna geen administratieve lasten. De facturen zijn overzichtelijk en wij verzorgen alle aanmeldingen. Indien dit wenselijk is kan na verloop van tijd van de mogelijkheid gebruik gemaakt worden om de door ons geworven medewerker zelf in dienst te nemen.

Andere vormen van flexibele arbeid

Naast uitzenden is het ook mogelijk om op basis van detachering opdrachten bij ons uit te zetten. Hebt u zelf personeel gevonden dan bestaat de mogelijkheid tot payrolling, voor vast personeel of tijdelijk personeel. Bij werving en selectie kunt u de kandidaat zelf in vaste dienst nemen.

BROCHURE AANVRAGEN VACATURE AANMELDEN CONTACT