Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Vacatures Backoffice medewerker

 

Online inschrijven


 

De ondersteunende backoffice medewerker

Zoek jij werk als backoffice medewerker? Links op deze pagina vind je onze beschikbare backoffice medewerker vacatures. Hieronder beschrijven wij wat jou als backoffice medewerker te wachten staat!

Daar waar de frontoffice medewerker zich veelal bezighoudt met klanten en verkoop, is de backoffice medewerker de ondersteunende kracht om interne processen soepel en efficiënt te laten verlopen. De backoffice medewerker is eigenlijk een administratief medewerker die op de achtergrond ondersteunende taken uitvoert. Tot de taken van de backoffice medewerker kunnen het opstellen van offertes en contracten of het opmaken van facturen behoren, maar ook het voorraadbeheer. Efficiëntie is een sleutelwoord voor de backoffice medewerker en het meedenken over het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen wordt door veel werkgevers erg gewaardeerd!

Waar zie jij jezelf als backoffice medewerker zitten?

De Koning uitzendbureau bestaat al sinds 1959 en het is dan ook niet verwonderlijk dat we met heel veel bedrijven en instellingen in de regio Leiden, Hoofddorp en Lisse al vele jaren samenwerken. Onze vacatures voor backoffice medewerker variëren van banen bij de gemeente – burgerzaken of handhaving bijvoorbeeld – tot werkplekken bij handelsorganisaties, zorginstellingen of de universiteit van Leiden. Afhankelijk van jouw diploma’s, werkervaring en ambities stellen we jou graag als nieuwe backoffice medewerker voor op de plek waar jij helemaal tot je recht kunt komen.

Mogelijke dienstverbanden backoffice medewerker

Houd je van afwisseling en wil je veel ervaring opdoen? Of weet je al waar jouw kwaliteiten het beste ingezet kunnen worden? Laat het ons weten tijdens een persoonlijk intakegesprek en wij maken samen werk van jouw ideale baan als backoffice medewerker.

Schrijf je in voor backoffice medewerker vacatures!

Niet de backoffice medewerker vacature gevonden die je zocht? Schrijf je in bij De Koning uitzendbureau dan kunnen wij jou benaderen zodra we de passende vacature als backoffice medewerker voor je hebben! Je kunt ons ook volgen op linkedin, facebook en twitter.

Laatst bekeken