Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Beoordelingen

 Richard den Haring, Zorgtalent: “Twee medewerkers van De Koning Uitzendbureau namen ruim een jaar geleden contact met ons op. Zij gaven aan dat ze graag iets voor ons wilde betekenen. En dat terwijl de zorgsector niet hun specialisme is. Toch levert De Koning ons nu dagelijks geschikte zorgverleners. En daarbij loopt de communicatie vlot, gezellig en wat mij betreft volledig naar wens!”

Barbara: "Thank you very much for your prompt availability and supportive approach through out the whole process! I need this kind of partners to operate comfortably and safely".

fakko witvoet

Fakko Witvoet, IBB Kondor: “In het verleden ben ik via de koning aan de slag gegaan als hoofd administratie. Zo heb ik de koning leren kennen als "werkgever". Nu mag ik de klant spelen en als wij voor ons bedrijf een receptionist(e) of administratief medewerk(st)er nodig hebben dan bel ik de Koning. Ik krijg dan snel geschikte cv's waar ik mee verder kan. In de loop der jaren heb ik de Koning dan ook als een betrouwbare partij leren kennen waarmee het prettig zakendoen is, zowel als uitzendkracht en als opdrachtgever!”