Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Uitzendbureau Lisse

Uitzendbureau Lisse

Zoek jij een baan in de regio’s Lisse, de Bollenstreek of Schiphol? De Koning uitzendbureau in Lisse heeft een passende baan voor jou.

Op zoek naar een baan?

Loop gerust eens binnen voor een commerciële vacature. Ook voor administratieve, financiële of secretariële vacatures ben je bij ons uitzendbureau in Lisse aan het juiste adres. Bij De Koning Uitzendbureau Lisse kun je terecht voor fulltime banen en parttime banen in de regio Lisse, Schiphol en de Bollenstreek.

Wil jij gelijk aan de slag kijk dan bij de actuele vacatures. Als er iets voor jou bij zit kun je direct via de website reageren. Natuurlijk kun je altijd binnenlopen bij ons uitzendbureau Lisse.

Op zoek naar een medewerker?

Wij bieden verschillende vormen van flexibel arbeid: uitzenden, detaching, payrolling en werving en selectie. De Koning uitzendbureau heeft al 54 jaar ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche. Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd een afspraak maken met ons uitzendbureau in Lisse.

Bereikbaarheid

Het pand van De Koning is gelegen in het centrum van Lisse (vlabij het Vierkant).

  • Als je met de auto komt, kun je parkeren op de Heereweg. Hier is de parkeergelegenheid beperkt, wel zijn er verschillende parkeergelegenheden in de directe omgeving zoals het parkeerterrein van de Westerdreef, parkeergarage De Madelief op de Westerdreef of tegenover het parkeerterrein van de Digros op de Heereweg. Daar vandaan is het enkele minuten lopen naar ons uitzendbureau. Denk wel aan de blauwe parkeerschijf.
  • Als je met het OV komt, is het handig de website 9292.nl te raadplegen.
  • Klik op de kaart aan de linkerkant voor een routebeschrijving.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor vacatures:
Vacatures in Lisse
Vacatures in Bollenstreek
Vacatures in Hoofddorp
Vacatures in Nieuw Vennep
Vacatures in Leiden