Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Beoordelingen

Begeleiding tijdens de opdracht

Silvana: "Mijn ervaringen zijn alleen maar positief te noemen! De meiden van De Koning zijn professioneel en staan ook altijd voor me klaar als ik om advies vraag over een werksituatie. Voor mij hebben ze een fantastische baan gevonden waar ik heel erg blij mee ben en die heel goed bij me past. Kortom niets dan lof!"

Langdurige opdrachten

Lieke: Koning te rijk!

"Het jaar 2013 begon voor mij goed. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging voor mijn carrière en mijn oog viel (terwijl ik op weg was naar het viskraam op de zaterdagmarkt in Leiden) op een interessante vacature welke De Koning uitzendbureau aanbood. Na een heel plezierig gesprek bij dit uitzendbureau, waar men goed met mij meedacht, werd ik uitgenodigd voor een interview bij een uitgeverij. Ik ben inmiddels begonnen met mijn nieuwe job en hoe kan het ook anders, ik voel me nu Koning te rijk!"

 

Koen: "Zoekende naar een baan vond ik een vacature bij een klein (mij onbekend) uitzendbureau in Leiden De Koning genaamd. Omdat ik heel graag aan de slag wilde toch maar gereageerd en toe ging er een wondere wereld voor mij open, dit bureau gaf mij een warm welkom en deed zoveel moeite om mijn aan een baan te helpen: niet te geloven.

En toen ik eenmaal bij het bedrijf mocht starten deden ze hun naam meer dan eer aan, ik ben echt door de dames van het kantoor Leiden heel erg goed verzorgd. Hun snelheid in het uit betalen van mijn weeksalaris, de niet aflatende betrokkenheid, interesse, bezorgdheid, sympathie en het wederzijdse respect heeft bij mij een diepe indruk achter gelaten, echt top. Nogmaals dank voor jullie behulpzaamheid en vriendschap."

Ook voor vaste banen

Evelyne: "De intake bij de Koning heb ik als zeer prettig ervaren. Dankzij hen ben ik alweer bijna een jaar werkzaam bij een snelgroeiend internationaal bedrijf in de Bollenstreek. Ik kan altijd met vragen bij de Koning terecht. Ze geven snel antwoord en perfect advies!"

Ryan: "Friendly, welcoming and a knowledgeable team. Genuinely felt more than just another number, unlike with other agency's. Always had time for me and successfully found and organised a position for me from start to end. Now full time employed and very happy. THANK YOU De Koning."

Marit Sijtsema: “Een baan vinden in tijden van crisis met een talenstudie op zak is geen gemakkelijke klus. Via De Koning Uitzendbureau kon ik gelukkig al snel aan de slag bij de administratie van een ziekenhuis. Het begon met een contract van 16 uur tot 1-8-2012. Inmiddels werk ik er nog steeds met veel plezier, en nu zelfs 32 uur.”

Tijdelijke klussen tussendoor

Sjors: "Ik prijs jullie snelle handelen en de interactie met mij.Zo heb ik snel een extra bijbaan kunnen vinden. Goed voor mijn ervaring vooral, wat betreft mijn toekomstig vakgebied. Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken, 'want jullie doen gewoon jullie werk', maar bedankt".

Clark Vos: "Een gezellig en hardwerkend team dat er altijd voor zorgt dat je veel wordt ingepland. Naast de goede zakelijke prestaties is er altijd ruimte voor een goed gesprek. De werkzaamheden voor De Koning Uitzendbureau bij Zorgtalent zijn perfect te combineren met een studie".

Annelies: “Momenteel ben ik als receptioniste werkzaam voor een bedrijf in Wassenaar. Wetenschappers van over de hele wereld verrichten gedurende één of een half jaar onderzoek en mijn taak is hen met raad en daad bij te staan. Dit varieert van het regelen van taxi’s tot het vinden van een arts. Het is een zeer inspirerende omgeving. Een paar jaar geleden heb ik hier ook een poosje gewerkt en ik vind het heel leuk dat De Koning Uitzendbureau mij weer heeft benaderd voor deze functie".