Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Payroll

U heeft zelf personeel gevonden, maar u wilt niet de arbeidsrechtelijke risico’s lopen? Kies dan voor het gemak van het uitbesteden van alle administratieve zaken rondom personeel, kies voor payrolling van De Koning!

U de werknemer, wij de verplichtingen

De Koning uitzendbureau heeft de afgelopen jaren erg veel ervaring opgebouwd met de uitvoering van payroll diensten voor vele bedrijven in verschillende branches.

Bij payrolling worden de salarisadministratie en andere administratieve zaken rondom een aanstelling door ons uitgevoerd. En wij worden werkgever van uw werknemer. Payrolling kan voor incidentele klussen maar ook voor projecten op grotere schaal voor meerdere jaren. Omdat u zelf de wervingsactiviteiten heeft ondernomen krijgt u bij het inzetten van een payroll constructie een scherp payrollingtarief (payroll factor genoemd). Op de werkplek zorgt u als opdrachtgever voor de begeleiding en sturing van de payrollmedewerker.

Payroll, de voordelen

Door het uitbesteden van de salarisadministratie en de personeelsadministratie kunt u geld besparen door minder bezetting op uw eigen administratie en creëert u een flexibele schil in het eigen personeelsbestand. Doordat wij als werkgever van uw payroll personeel optreden, loopt u geen arbeidsrechtelijke- en ziekte risico’s.

Personeel voor bepaalde tijd

Payrolling is in veel situaties mogelijk. Van een tijdelijke klus waarbij het van tevoren niet duidelijk is hoeveel uur er gewerkt gaat worden tot projecten die jaren duren. Gedurende een periode van 5,5 jaar behoudt u middels payrolling volledige flexibiliteit.

Laat ons uw personeel zoeken!

Wilt u zich de belasting van zelf personeel zoeken besparen dan is het ook mogelijk de werving en selectie aan ons uit te besteden. Dit kan door op basis van uitzenden of detachering opdrachten bij ons uit te zetten of op basis van werving en selectie.

VACATURE AANMELDEN BROCHURE AANVRAGEN CONTACT