Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Teveel sollicitaties op een vacature ontvangen?

We horen het bijna dagelijks, opdrachtgevers die personeel willen aannemen en door het plaatsen van een vacature in de krant of op de website zoveel reacties binnen hebben gekregen dat de eigen dagelijkse werkzaamheden niet meer gedaan kunnen worden. Meer dan 100 reacties is geen uitzondering. Daar was geen rekening mee gehouden.

De Koning regelt het voor je!

Veel sollicitaties doornemen en de juiste selectie maken is waar wij goed in zijn! Wij nemen de screening van je over. Je draagt de reacties op de vacature aan De Koning over en wij spitten alle brieven, e-mails en cv’s door.

Op basis van de vacature criteria screenen wij de reacties en geven aan welke sollicitanten het best op de functie aansluiten en welke minder geschikt zijn. Indien gewenst kunnen wij ook de kandidaten afwijzen die niet door de voorselectie komen.

Nog meer tijd besparen?

Steek geen tijd in sollicitatiegesprekken met kandidaten die qua cv wel passen maar bijvoorbeeld niet qua salaris, beschikbaarheid en motivatie. Wij interviewen de meest geschikte sollicitanten, waardoor je een volledig beeld krijgt van de sollicitaties en je kunt kiezen wie je wilt uitnodigen voor een gesprek.

Voor slechts € 998,- nemen wij de voorselectie van je over (of € 749,- voor alleen de screening en € 249 voor het interviewen). Het geeft jou of je medewerkers de mogelijkheid je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Speciale actie 

De Koning uitzendbureau bestaat dit jaar alweer 54 jaar. Om dit te vieren bieden wij je tot eind 2013 het bovenstaande pakket aan voor 749,- euro (excl. btw).

Meer weten?

Neem dan contact op met:
kantoor Leiden 071-5144143 of  info@dekoning.eu
kantoor Lisse    0252-245444 of  Lisse@dekoning.eu