Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

Op zoek naar een nieuwe baan in tijden van Corona

Wanneer je nu op zoek bent naar een baan kan dat best lastig zijn. De sollicitatieprocedure gaat nu  meestal via een video call. Hoe weet je dan of je past bij het bedrijf? Want we gaan er toch vanuit dat we over een paar maanden weer allemaal op kantoor kunnen werken?

Door jouw volgende baan te zoeken via De Koning uitzendbureau krijg je meer informatie over het bedrijf! Wij werken met veel bedrijven in de regio al jarenlang samen en we kunnen jou, naast de functie-inhoud, ook veel vertellen over de werkplek en het bedrijf!

Veel banen met uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever

De Koning uitzendbureau heeft veel vacatures van bedrijven die de werving van hun nieuwe medewerker aan ons uitbesteden. Dat betekent dat je of direct op contract gaat bij de opdrachtgever of dat dit gebeurd na een van te voren afgesproken periode. Veel kandidaten gaan na de uitzendperiode op contract bij onze opdrachtgever en vinden via ons een vaste baan. Gedurende de periode dat je via ons werkt hebben wij daar regelmatig contact over met de opdrachtgever. 

Ook voor tijdelijke banen ben je bij ons aan het juiste adres

Wil jij voor een kortere periode werken of zoek je een baan naast je studie? Wij krijgen regelmatig vacatures waarbij je in een korte periode een opdracht uitvoert voor een bedrijf. Deze banen variëren van een paar dagen tot een aantal maanden en van één dag tot 40 uur per week.

Ben je op zoek naar een bijbaan of vast werk?

Je kunt nu direct reageren op een van de vacatures in het overzicht: openstaande vacatures.

Staat jouw baan er niet bij? Laat dan jouw gegevens achter, dan nemen we contact met jou op: online inschrijven.

Tijdens kantooruren kun je ook contact met ons opnemen: In Leiden kun je ons bereiken op 071-5144143 of per mail info@dekoning.eu. In Lisse zijn wij bereikbaar op 0252-245444 of lisse@dekoning.eu.

We spreken je graag!