Onze website maakt gebruik van cookies. Deze hebben wij volledig geanonimiseerd. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Sluit
 

LET OP! Verstrek niet zomaar jouw bank- en ID-bewijs gegevens!

Van de ABU ontvingen wij het bericht dat er uit naam van een uitzendbureaus wordt getracht identiteitsfraude te plegen. Je wordt zogenaamd door een bureau telefonisch benaderd met de mededeling dat er een geschikte baan voor je is gevonden. Vervolgens wordt verzocht om ID-bewijzen en bankgegevens te sturen naar een bepaald e-mailadres. Dit e-mailadres bevat de naam van een (bekende) uitzendonderneming, waardoor het lijkt alsof het daadwerkelijk de uitzendonderneming is die contact heeft opgenomen. In werkelijkheid is het e-mailadres niet van de uitzender, maar van personen die met de ontvangen gegevens identiteitsfraude kunnen plegen.

Werkwijze De Koning uitzendbureau 

Voordat je via ons bureau gaat werken hebben we al meerdere keren contact gehad en ben je meestal op sollicitatiegesprek geweest bij onze opdrachtgever. Pas wanneer wij jouw contract gaan opstellen hebben wij alle gegevens nodig van jouw ID-bewijs en bankgegevens!